Ο Θοδωρής Αλέκος νέος Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων (φωτό)

Αλλαγή σελίδας στο Δήμο Μετεώρων με τον Θεόδωρο Αλέκο να πετυχαίνει σαρωτική νίκη στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, άρχισε να διαφαίνεται ένα ξεκάθαρο προβάδισμα υπέρ του κ. Αλέκου γεγονός που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στο εκλογικό του κέντρο.

Ένα τέταρτο μετά τις 20:00 ο νέος Δήμαρχος εξήλθε από το γραφείο του και μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος που δεν σταμάτησε λεπτό να τον χειροκροτεί.

Αρχικά ο κ. Αλέκος ευχαρίστησε όλους τους δημότες που στήριξαν την υποψηφιότητα του, τα 132 μέλη του συνδυασμού του, τα στελέχη του εκλογικού κέντρου αλλά και την οικογένεια του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνυποψηφίους δημάρχους, ενώ κλείνοντας υπογράμμισε πως θα είναι ένας δίκαιος δήμαρχος ανοιχτός σε συνεργασίες για το καλό του Δήμου.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, στο εκλογικό κέντρο του κ. Σινάνη η ήττα δεν απέτρεψε πολλούς δημότες να βρεθούν εκεί. Στις 20:30 ο απερχόμενος Δήμαρχος μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος ευχόμενος καλή θητεία στο νέο Δήμαρχο. Και ο κ. Σινάνης ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό του, ενώ την ήττα την απέδωσε στις συμμαχίες που δημιουργήθηκαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα.