Νατάσα Παιδή: «Στόχος μου δεν είναι το ατομικό, αλλά το συμφέρον όλης της κοινωνίας»

Ως «σκεπτόμενος άνθρωπος» και μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια με αυτοδιοικητικά και πολιτικά ερεθίσματα, η Νατάσα Παιδή αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με τα κοινά. Κατέρχεται ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Τρικκαίων με τον συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδα “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ”.

«Αποφάσισα να είμαι ένα πολιτικοποιημένο και όχι κομματικοποιημένο ον. Γι’ αυτό τον λόγο ασχολούμαι με την Πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είμαι ένας άνθρωπος αρκετά ειλικρινής. Κατέβηκα στην Τ.Α. γιατί, πραγματικά, θέλω να κάνω κάτι που θα βοηθήσει την πόλη και τους συμπολίτες μου. Στόχος μου δεν είναι το ατομικό, αλλά το συμφέρον όλης της κοινωνίας (…).

Όλοι γνωριζόμαστε. Η πόλη είναι πολύ μικρή. Ο ένας γνωρίζει τον άλλον. Το ποιόν και τις αρχές του. Και όποιος/-α εκλεγεί, ο συμπολίτης θα μπορεί να του/της ζητήσει ευθέως τον λόγο για κάτι που υποσχέθηκε και δεν έκανε…», είπε η κα. Παιδή, η οποία φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 10 (14.05.2019).

Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα της καθημερινότητας, ενώ έκανε μνεία σε δράσεις «που θα φέρουν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου τουρίστες και οι οποίοι θα μένουν εδώ» (ενίσχυση Τσιτσανείων, διαβαλκανικά φεστιβάλ, φεστιβάλ αγροτικού τουρισμού, ανάπτυξη αγροτουρισμού & βοτανολογίας, διοργάνωση ιατρικών συνεδρίων)».

 Όπως σημείωσε με έμφαση η κα. Παιδή, «με τον Κ. Κρεμμύδα έχουμε κοινό στόχο, ίδιες αρχές σε πολλά θέματα. Πρώτος γνώμονας, για τον συνδυασμό μας, είναι ο πολίτης, ο τόπος μας. Όχι η αυτοπροβολή μας, η μετέπειτα καριέρα μας, το φαίνεσθαι.

Πάμε καλά… Όσο μας γνωρίζει προσωπικά ο κόσμος, τόσο κερδίζεται το στοίχημα. Βαρέθηκε ν’ ακούει “θα”. Ο κ. Παπαστεργίου είχε πέντε χρόνια στην διάθεσή του κι έκανε ελάχιστα πράγματα, που είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα για τους πολίτες. Δεν θέλουν να τους τάζουμε πράγματα, αλλά να τους λέμε την αλήθεια. Να μην τους ξεχνούμε και να τους κτυπάμε την πόρτα μόνο προεκλογικά. Να μας στηρίξουν, να μας εμπιστευθούν. Κι εμείς θα είμαστε εδώ ΚΑΙ την επόμενη ημέρα!».