«ΑΝΑΠΤΥΞΗ Τώρα», σε πεδινά και ορεινά, υπόσχεται ο Δημήτρης Αλεξίου

Από τις πιο ισχυρές υποψηφιότητες στον συνδυασμό του Γιάννη Παπαμιχαήλ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ Τώρα» είναι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μετεώρων Δημήτρης Αλεξίου.

Έχει πολλά κοινά με τον επικεφαλής. Πρώτα – πρώτα, αμφότεροι είναι οικονομολόγοι. Με τον ίδιο αξιακό κώδικα, όμοια αυτοδιοικητική οπτική & λογική.

Την τελευταία 10ετία ο κ. Αλεξίου εργάζεται στο οικονομικό τμήμα του ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκομεία. Συγχρόνως, ασχολείται και με την μελισσοκομία. Βρίσκεται σε θέση να γνωρίζει άριστα και εις βάθος τόσο τα λογιστικά και τα χρηματοοικονομικά, όσο και τα ζητήματα που «καίνε» τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο.

Όπως όλοι οι υποψήφιοι, δεν κρύβει την απόλυτη ικανοποίησή του για το πλήθος του κόσμου που συνέρρευσε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου (11.05.2019). «Κάναμε την καλύτερη συγκέντρωση απ’ όλους! Ο κόσμος μας εμπιστεύεται. Πιστεύει σε εμάς. Νιώθει πως εννοούμε ό,τι λέμε!», σχολιάζει ο κ. Αλεξίου.

Και επειδή δεν λησμονεί ποτέ την γενέτειρά του, επισκέφθηκε -και πάλι- την Αγία Παρασκευή (Τζούρτζια) Ασπροποτάμου. Για ν’ αναδείξει τα προβλήματά της, «που είναι κοινά με τον υπόλοιπο ορεινό όγκο», και να υποσχεθεί υπεύθυνα πως, μετά την τελική ετυμηγορία της κάλπης, θα ξημερώσει «μιαν άλλη μέρα» για ολόκληρο τον Δήμο.