Κώστας Κοκκινίδης: Απαραίτητος για το «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» του Δήμου Φαρκαδόνας

Με μπροστάρη τον Μιχάλη Μπαγιώτη ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κοκκινίδης βάζει τα δυνατά του, όπως και η υπόλοιπη ομάδα, για να κάνει ο Δήμος Φαρκαδόνας ένα “ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ”.

Θέλουν να τ’ αλλάξουν όλα στον Ο.Τ.Α. και να τον κάνουν παράδειγμα για τον Νομό! Η έως τούδε διαδρομή του κ. Κοκκινίδη αποδεικνύει το μέγιστο ενδιαφέρον του για τα κοινά. Όποτε χρειάστηκε, τα αυτοδιοικητικά ανακλαστικά του λειτούργησαν άψογα. Και πάντοτε προς την κατεύθυνση οικοδόμησης σταθερής σχέσης εμπιστοσύνης και σεβασμού με συνδημότες.

Ο ίδιος ευελπιστεί εν όψει α’ γύρου. «Θα κόψουμε πρώτοι το νήμα! Και την δεύτερη Κυριακή θα είμαστε η νέα Δημοτική Αρχή!! Ο Μιχάλης Μπαγιώτης ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να πάει τον Δήμο μας μπροστά. Με ήθος, αξιοπρέπεια και όρεξη για δουλειά. Από την επόμενη μέρα, σηκώνουμε τα μανίκια για να φέρουμε τον Ο.Τ.Α. εκεί που ΠΡΕΠΕΙ και του ΑΞΙΖΕΙ να βρίσκεται…».

Σε ό,τι αφορά τον προσωπικό του αγώνα, ο κ. Κοκκινίδης είναι εξίσου αισιόδοξος. «Η αυτοδιοίκηση», λέει, «είναι οι άνθρωποί της. Έδωσα δείγματα γραφής και δύναμαι να κοιτώ στα μάτια τους πολίτες».