Δημήτρης Αλεξίου: «Το βράδυ της 26ης Μαΐου θα είμαστε η πρώτη δύναμη!»

«Στα πρόσφατα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου έγινε μια ενθουσιώδης και δυναμική συγκέντρωση. Ο κόσμος έδειξε ότι μας εμπιστεύεται. Ο τόπος έχει ανάγκη από άμεση επίλυση των προβλημάτων…», είπε, στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 10 και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (13.05.2019, 19:30), ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μετεώρων Δημήτρης Αλεξίου, οικονομολόγος, ο οποίος κατέρχεται με τον συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» του Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Μιλώντας για τον επικεφαλής έκανε λόγο για έναν «απλό», «αξιόλογο» και «ικανό» άνθρωπο, «με όρεξη για δουλειά» και «έντονο κοινωνικό προφίλ», ο οποίος «ακούει τους νέους, τους μεσήλικες και τους ηλικιωμένους».

Ο μέσος ηλικιακός όρος του συνδυασμού είναι τα 32 έτη. «Διατηρούμε χαμηλό προφίλ και αποφεύγουμε τις εντάσεις. Αφού, από την επόμενη μέρα, όλοι μαζί, θα καθίσουμε γύρω από ένα τραπέζι για να επιλύσουμε τα προβλήματα της περιοχής μας», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο κ. Αλεξίου.

Ο ίδιος ζητεί την ψήφο των συνδημοτών του προτάσσοντας την «ανιδιοτέλεια», την «εντιμότητα» και την «επαγγελματική πορεία». «Γνωρίζω», σημείωσε, «πολύ καλά τα ζητήματα του επιχειρηματία, του αγρότη και του κτηνοτρόφου και θα προσπαθήσω ώστε να δοθούν οι καλύτερες λύσεις».

Εκτενή αναφορά έκανε στα προβλήματα του ορεινού όγκου, αλλά και της ιδιαίτερης πατρίδας του (Αγία Παρασκευή Ασπροποτάμου). Πρότεινε συγκεκριμένες λύσεις ειδικά για εκεί, μα και για ολόκληρο τον Ο.Τ.Α.

Για να καταλήξει: «Πάμε πάρα πολύ καλά. Και το βράδυ των εκλογών θα είμαστε η πρώτη δύναμη!».